Som "Frollo" i "Ringaren i Notre Dame"

Stefan har gjort flera röster till tecknade filmer, både som "Skräphögen Matilda" i "Fragglarna" och "Guvenör Ratcliffe" i "Pocahontas" men som "Frollos" röst i "Ringaren i Notre Dame" är det nog ingen som kunnat undgå.

Stefan uppträder i Lomma med Eslövs Dragspelsklubb

När Stefan inte är med i någon teater eller musikaluppsättning gör han både stora och små framträdande runt om i landet. Älskad av sin publik skojar han och sjunger till publikens förtjusning. Denna dokumnetär gjordes när Stefan uppträder tillsammans med Eslövs Dragspelsklubb på Dansrotundan i Lomma arrangerat av Lomma Folketshusförening.

"Jag minns en.... jag minns en...."

Att Stefan gillar att spexa är det ingen som kunnat undgå vilket framkommer när han med gitarr ska framföra "Vals i Furusund".

Stefan sjunger "Morfar har berättat"

Här uppträder Stefan i Flunsåsparken där han bland annat framför "Morfar har berättat" som skrevs av Lasse Dahlquist. Låten förknippas numera mycket med Stefan som både sjungit in låten på cd och även hade den som signaturmelodi till TV-serien "Ljungqvist på Bommen".

Stefan sjunger "Evert"

Här framför Stefan "Evert" i Sätila Bygdegård. Låten "Evert" låg på Svensktoppen i 22 veckor i versionen som spelades in av "dansbandet" "Matz Stefanz med Lailaz".

Stefan i "A Christmas Carol"

Stefan som Ebenezer Scrooge i musikalen "A Christmas Carol" som spelades på Lunds Stadsteater år 2006.

Video

© 2013 av FILIP ÅKERBERG.

Facebook
  • Facebook Classic
  • c-youtube
YouTube